Henkilökunta

Tutustu tiimiimme!

Sakki

Tässä ovat arjessa uurastavat sankarimme. Lyömätön tiimi. Yhteen olemme hitsautuneet erinäisten onnenpotkujen saattelemana.

Alisa Rauhala

Eläinlääkäri

Olen Alisa, toisen polven yrittäjä Rovaniemen eläinklinikalla. Intohimoni on hoitaa lemmikejä kokonaisvaltaisesti. Erityisenä mielenkiinnon kohteena eläinlääkinnässä minulla on suun terveydenhoito. Lisäksi kirurgia ja tähystystoimenpiteet ovat lähellä sydäntäni.

Rakastan kouluttautua. Viime vuoteen koulutuksia mahtui useamman työviikon edestä niin ulkomailla kuin kotimaassa. Halu oppia uutta on loputon.

Vapaa-ajalla luontoon livahtaminen on parasta sielun ruokaa. Kesällä oman pihan tomaattisato saa minut onnelliseksi.

Eläinlääkärinä toivon, että kohtaamiset olisivat mahdollisimman kiireettömiä ja stressittömiä potilaille.

Klinikan tiimi on työssään sydämellään mukana. Toivottavasti se huokuu myös sinulle.

Viimeisimpiä koulutuskokonaisuuksia:

ESAVS Ophthalmology (silmäsairaudet) I & II (silmäkirurgia)
ESAVS Soft Tissue Surgery I (pehmytosakirurgia)
ESAVS Soft Tissue Surgery II 14-18.3.2022 (kasvainkirurgia)
ESAVS Soft Tissue Surgery VI 19-23.2.2023 (kaulan ja pään alueen kirurgia)
ESAVS Soft Tissue Surgery – Laparoscopy (tähystyskirurgia)
ESAVS Dermatology (ihosairaudet) I
ESAVS Endoscopy Using Natural Orifices (tähystys)
Accesia Dentistry II – hammassairaudet
Accesia Dentistry III – hammassairaudet, juurihoidot 28.3.-1.4.2022
Fennovet Hammassairaudet I ja II, röntgendiagnostiikka
Recover CPR Rescuer Certification – Basic Life Support, Advanced Life Support (elvytys)

Katri Heikkilä-Mustonen

Eläinlääkäri

Äitiysvapaalla 30.12.2022 alkaen

Olen valmistunut Helsingin yliopistosta eläinlääketieteen lisensiaatiksi vuonna 2013. Eläinlääkärin työt aloitin vuotta aiemmin saatuani praktiikkaoikeudet vuonna 2012. Olen työskennellyt Rovaniemellä vuodesta 2014: ensin Rovaniemen kaupungilla ja sen jälkeen yksityisenä eläinlääkärinä.

Erityisenä mielenkiinnon kohteena eläinlääketieteessä minulla on pieneläinten iho- ja korvasairaudet ja niiden parissa olen myös jatkokouluttautunut. Olen suorittanut iho- ja korvasairauksiin keskittyvän kolmiosaisen eurooppalaisen jatkokoulutuskokonaisuuden (ESAVS Dermatology I-III) vuosina 2017-2019. Ylläpidän ammattitaitoani käymällä vuosittain koulutuksissa.

Perheeseeni kuuluu aviomiehen lisäksi puuhakas eräpuudeli (isovillakoira) sekä kaksi innokasta lyhytkarvaista saksanseisojaa.

Elisa Kokkoniemi

Eläinlääkäri

Äitiysvapaalla 15.4.2022 alkaen

Olen Elisa, joulukuussa 2020 Rovaniemen eläinklinikan porukkaan liittynyt eläinlääkäri. Olen työskennellyt Rovaniemen alueella vuodesta 2016 lähtien. Työssäni sydäntäni lähellä on pyrkiä tekemään eläinlääkärikäynnistä mahdollisimman mukava ja kiireetön kokemus sekä lemmikille että omistajalle.


Erityisinä mielenkiinnon kohteinani ovat kirurgia sekä ultraäänitutkimukset. Säännöllinen kouluttautuminen kuuluu tämän työn luonteeseen ja seuraavaksi toiveenani olisikin päästä suorittamaan koulutuksia laajemmin diagnostisen ultraäänitutkimuksen sekä sisätautien osalta.


Olen kouluttautunut koirien ja kissojen hammashoitojen saralla (Fennovet Koirien ja kissojen hammashoito I ja II, hammassairauksien röntgendiagnostiikka). Akuuteissa hammasmurtumissa sekä hammasjuuripaiseiden hoidossa mukavinta on huomata eläimen voinnin parantuminen, kun vaurioitunut hammas on saatu poistettua.

Vapaa-aikaani vietän mielelläni liikunnan ja ulkoilun parissa, sekä omien hevosteni kanssa tallilla. Talvella minut löytää todennäköisesti hiihtoladulta, kesällä ämpäri kädessä marjametsältä. Elämääni kuuluu myös vanhempieni hoiviin jäänyt rakas kissani, Hertta, appivanhempien luona huomiota kaipaavat kaksi karjalankarhukoiraa. Tulen onnelliseksi myös, kun pääsen aika ajoin lehmien pariin.

Tervetuloa käynnille uudet ja vanhat asiakkaat!

Anni Takala

Eläinlääkäri

Olen opiskellut eläinlääkäriksi Liettuan terveystieteiden yliopistossa, Kaunasissa. Valmistuin eläinlääkäriksi keväällä 2021. 

Sydäntäni lähellä ovat kaikki pieneläimet, mutta erityisesti eksoottiset eläimet kiinnostavat minua. 

Vapaa-aikani vietän mieluiten mökillä ja luonnossa liikkuen, kuten vaeltaen, metsästäen ja kalastaen. Mukana kulkevat kaksi koiraani, Suomenpystykorva Nilla sekä liettualainen rescue-koira Sora.

Viimeisimpiä koulutuskokonaisuuksia:

ESAVS Soft Tissue Surgery (pehmytosakirurgia) I

Sanna Nykyri

Eläinlääkäri

Suoritin opintoni Helsingin yliopiston eläinlääketieteellisessä tiedekunnassa. Aloitin eläinlääkärin työt Rovaniemen kaupungin eläinlääkärivastaanotolla heti praktiikkaoikeudet saatuani kesällä 2010. Ensimmäisenä praktiikkakesänäni tein muutaman sijaisuuden myös Ylitorniolla ja Ranualla.

Olen työskennellyt yksityisellä sektorilla pieneläinlääkärinä kesästä 2020 alkaen. Rovaniemen Eläinklinikalle siirryin marraskuussa 2022.

Olen kiinnostunut erityisesti sisätaudeista. Ultraäänitutkimuksia ja kirurgiaa teen myös mielelläni. Eläinlääkärin työssä on kuitenkin parasta se, että työtehtävät vaihtelevat, joten kaikenlaiset potilaat ovat tervetulleita vastaanotolleni.

Päivi Riskilä

Eläinlääkäri

Päivi on vuosien kokemuksella kyllästetty vankkumaton ammattilainen. Hänen erityisosaamistaan on pehmytosakirurgia. Päivillä ei mene sormi suuhun hankalissakaan tapauksissa.

Noora Holk

Eläinlääkäri

Olen Noora, koulutukseltani eläinlääkäri ja akupunktioeläinlääkäri sekä maa-metsätaloustieteiden maisteri.
Rakastan kaikkia eläimiä ja olen unelma-ammatissani. 

Kotona minulla on kolme koiraa; karkeakarvainen kaniinimäyräkoira Hilkka, borderterrieri Siiri sekä cairnterrierinalku Simo.

Mielenkiinnonkohteeni eläinlääkärin työssä on eläinten kivun laaja-alainen hoito ja eläinlääkinnällinen akupunktio, sisätaudit sekä eläinten ravinnon tuomat mahdollisuudet terveyden- ja erilaisten sairauksien hoidossa koirilla ja kissoilla.

Vastaanottotyöni painottuu peruspotilastyön ohella akupunktio- ja kipupotilaisiin, vaativampaa ruokintaneuvontaa kaipaaviin ruokintaklinikkapotilaisiin ja sisätautipotilaisiin.


Toimin eläinlääkärinä päätoimisesti yhteistyöklinikallani eläinlääkäriasema Mosku & Myryssä Sodankylässä. Rovaniemen Eläinklinikalla otan vastaan potilaita ennalta määriteltyinä päivinä.

Tuomo Nyyssönen

Eläinlääkäri, ortopedi

Tuomo on pieneläinten ortopediaan perehtynyt eläinlääkäri.

Tuomo on saanut laaja-alaisen kansainvälisen koulutuksen pieneläinten tuki- ja liikuntaelinsairauksiin kuten ontumatutkimuksiin sekä ortopedisiin leikkauksiin, erityisesti ristisideoperaatioihin.

“Kiinnostuin ortopediasta, erityisesti urheilu- ja työkoirien hoitamisesta, oman urheilu- ja metsästysharrastukseni myötä.”

– Valmistunut eläinlääkäriksi Helsingin yliopistosta 2004
– Pieneläinpraktiikkaan painottuneena kaupungineläinlääkärinä mm. Kuopiossa ja Kajaanissa
– Vuodesta 2017 työskennellyt pääasiassa ortopedisten potilaiden parissa mm. Oulussa Oulun eläinklinikalla ja Pohjois-Suomen eläinsairaalassa- Runsaasti kansainvälisiä pieneläinortopedian koulutuksia, mentorina kansainvälisesti tunnustettu ortopedian spesialisti ja urheilukoiralääketieteen pioneeri Alessandro Piras

Maaliskuusta 2023 alkaen Nyyssönen ottaa vastaan tuki- ja liikuntaelinongelmista kärsiviä potilaita meillä ennalta määriteltyinä päivinä. Valikoimaan kuuluvat ontumatutkimukset ja valikoituja leikkauksia, kuten ristisideleikkaukset TPLO -menetelmällä

Jenny Kunnari

Klinikkaeläinhoitaja

Olen eläinrakas klinikkaeläintenhoitaja, jolla on usean vuoden kokemus eläintenhoitotyöstä sekä pienten, että suurten eläinten osalta.

Minulle tärkeää on, että klinikalla käynti olisi mahdollisimman laadukas ja mukava kokemus niin lemmikille, kuin omistajallekin.

Vapaa-aikani kuluu tanssimisen, luonnossa liikkumisen ja omien eläinteni parissa. Kotoa löytyy monirotuinen Jekku, rottweiler Karo, maatiaiskissa Niilo, kreikankilpikonna Oona, shetlanninponi Ruusu ja suomenhevonen Milli.

Reetta Siivola

Klinikkaeläinhoitaja

Reetta tekee klinikalla lyhyitä sijaisuuksia tarpeen mukaan.

Olen kokenut klinikkaeläinhoitaja, jonka tavoitteena on luoda klinikkakäynnistä stressitön ja hyvä kokemus niin eläinystävälle, kuin heidän omistajilleenkin.

Erityisiä mielenkiinnon kohteita työssäni ovat laboratorio- ja leikkaussalityöskentely. Vapaa-aikani vietän mieluiten luonnossa koiran kanssa liikkuen ja metsästäen. Touhuissa mukana kulkee saksanpaimenkoira Kuti. 

Piia Salo

Klinikkaeläinhoitaja

Olen 2014 valmistunut klinikkaeläinhoitaja, mutta kokemusta klinikalla työskentelystä on vuodesta 2011 alkaen. Olen aiemmin asunut ja työskennellyt Tampereella 2022 maaliskuuhun saakka, jonka jälkeen muutin takaisin Rovaniemelle ja aloitin työskentelyn Rovaniemen eläinklinikalla.

Olen eläinrakas ja kotoa on löytynytkin jos jonkinlaista eläintä koirista kissoihin ja liskoista deguihin. Klinikkaeläinhoitajan työssä pidän erityisesti työn monipuolisuudesta ja vaihtelevuudesta. 


Neea Nurminen

Klinikkaeläinhoitaja

Neea on klinikan tehopakkaus. Hommat hoituvat hyvällä fiiliksellä. Neea ei epäröi tarttua uusiin haasteisiin. Viimeisin aluevaltaus on tähystystoimenpiteissä avustaminen ja laitteistojen huoltaminen.

Laura Sammela

Klinikkaeläinhoitaja

Laura on klinikan uusin vahvistus. Laura on lempeä ja rauhallinen ammattilainen.

Milja Fräki

Asiakaspalvelija

Milja on meidän asiakaspalvelun auringoinpaiste. Milja huolehtii siitä, että klinikan arki rullaa.

Yksilöllistä ja laadukasta hoitoa eläinystävällesi

Rovaniemellä vuodesta 1989