Henkilökunta

Tutustu tiimiimme!

Sakki

Tässä ovat arjessa uurastavat sankarimme. Lyömätön tiimi. Yhteen olemme hitsautuneet erinäisten onnenpotkujen saattelemana.

Alisa Rauhala

Eläinlääkäri

Olen Alisa, toisen polven yrittäjä Rovaniemen eläinklinikalla. Intohimoni on hoitaa lemmikejä kokonaisvaltaisesti. Erityisenä mielenkiinnon kohteena eläinlääkinnässä minulla on suun terveydenhoito. Lisäksi kirurgia ja tähystystoimenpiteet ovat lähellä sydäntäni.

Rakastan kouluttautua. Viime vuoteen koulutuksia mahtui useamman työviikon edestä niin ulkomailla kuin kotimaassa. Halu oppia uutta on loputon.

Vapaa-ajalla luontoon livahtaminen on parasta sielun ruokaa. Kesällä oman pihan tomaattisato saa minut onnelliseksi.

Eläinlääkärinä toivon, että kohtaamiset olisivat mahdollisimman kiireettömiä ja stressittömiä potilaille.

Klinikan tiimi on työssään sydämellään mukana. Toivottavasti se huokuu myös sinulle.

Viimeisimpiä koulutuskokonaisuuksia:

ESAVS Ophthalmology (silmäsairaudet) I & II (silmäkirurgia)
ESAVS Soft Tissue Surgery I (pehmytosakirurgia)
ESAVS Soft Tissue Surgery II 14-18.3.2022 (kasvainkirurgia)
ESAVS Soft Tissue Surgery VI 19-23.2.2023 (kaulan ja pään alueen kirurgia)
ESAVS Soft Tissue Surgery – Laparoscopy (tähystyskirurgia)
ESAVS Dermatology (ihosairaudet) I
ESAVS Endoscopy Using Natural Orifices (tähystys)
Accesia Dentistry II – hammassairaudet
Accesia Dentistry III – hammassairaudet, juurihoidot 28.3.-1.4.2022
Fennovet Hammassairaudet I ja II, röntgendiagnostiikka
Recover CPR Rescuer Certification – Basic Life Support, Advanced Life Support (elvytys)

Katri Heikkilä-Mustonen

Eläinlääkäri

Olen valmistunut Helsingin yliopistosta eläinlääketieteen lisensiaatiksi vuonna 2013. Eläinlääkärin työt aloitin vuotta aiemmin saatuani praktiikkaoikeudet vuonna 2012. Olen työskennellyt Rovaniemellä vuodesta 2014: ensin Rovaniemen kaupungilla ja sen jälkeen yksityisenä eläinlääkärinä.

Erityisenä mielenkiinnon kohteena eläinlääketieteessä minulla on pieneläinten iho- ja korvasairaudet ja niiden parissa olen myös jatkokouluttautunut. Olen suorittanut iho- ja korvasairauksiin keskittyvän kolmiosaisen eurooppalaisen jatkokoulutuskokonaisuuden (ESAVS Dermatology I-III) vuosina 2017-2019. Ylläpidän ammattitaitoani käymällä vuosittain koulutuksissa.

Perheeseeni kuuluu aviomiehen lisäksi puuhakas eräpuudeli (isovillakoira) sekä kaksi innokasta lyhytkarvaista saksanseisojaa.

Hanna Välitalo

Eläinlääkäri

Olen eläinlääkäri Hanna Välitalo, syntyperäinen rovaniemeläinen ja nyt taas kotikonnuille palannut. Valmistuin Helsingin yliopistosta eläinlääkäriksi vuonna 2016. Siitä asti olen tehnyt monipuolisesti eläinlääkärin töitä, vuodesta 2018 pieneläimiin painottuen Eläinlääkärikeskus Valppaassa Keminmaassa, jossa otan edelleen potilaita vastaan osa-aikaisesti.
Erityisiä mielenkiinnon kohteita minulla on työssani akuuttipotilaiden auttaminen, pehmytosakirurgia ja koirien ja kissojen erilaisten käytösongelmien pähkäily omistajien kanssa. 


Vapaa-aikani kuluu lapsia harrastuksiin kuskatessa, omia harrastuksiani on monenlainen liikunta tanssisalilla tai luonnossa. Kotona elämää ilostuttaa myös mummokoira Lily.

Viimeisimpiä koulutuskokonaisuuksia:
ESAVS pehmytosakirurgian kurssit I ja II

Eläinten käyttäytyminen ja käytöshäiriöt (Post-Graduate, Companion Animal Behaviour and Welfare, Odisee)

Päivi Riskilä

Eläinlääkäri

Päivi on vuosien kokemuksella kyllästetty vankkumaton ammattilainen. Hänen erityisosaamistaan on pehmytosakirurgia. Päivillä ei mene sormi suuhun hankalissakaan tapauksissa.

Eläinlääkäri

Tule osaksi meidän tiimiä?

Tuomo Nyyssönen

Eläinlääkäri, ortopedi

Tuomo on pieneläinten ortopediaan perehtynyt eläinlääkäri.

Tuomo on saanut laaja-alaisen kansainvälisen koulutuksen pieneläinten tuki- ja liikuntaelinsairauksiin kuten ontumatutkimuksiin sekä ortopedisiin leikkauksiin, erityisesti ristisideoperaatioihin.

“Kiinnostuin ortopediasta, erityisesti urheilu- ja työkoirien hoitamisesta, oman urheilu- ja metsästysharrastukseni myötä.”

– Valmistunut eläinlääkäriksi Helsingin yliopistosta 2004
– Pieneläinpraktiikkaan painottuneena kaupungineläinlääkärinä mm. Kuopiossa ja Kajaanissa
– Vuodesta 2017 työskennellyt pääasiassa ortopedisten potilaiden parissa mm. Oulussa Oulun eläinklinikalla ja Pohjois-Suomen eläinsairaalassa- Runsaasti kansainvälisiä pieneläinortopedian koulutuksia, mentorina kansainvälisesti tunnustettu ortopedian spesialisti ja urheilukoiralääketieteen pioneeri Alessandro Piras

Maaliskuusta 2023 alkaen Nyyssönen ottaa vastaan tuki- ja liikuntaelinongelmista kärsiviä potilaita meillä ennalta määriteltyinä päivinä. Valikoimaan kuuluvat ontumatutkimukset ja valikoituja leikkauksia, kuten ristisideleikkaukset TPLO -menetelmällä

Jenny Kunnari

Klinikkaeläinhoitaja

Opintovapaalla

Olen eläinrakas klinikkaeläintenhoitaja, jolla on usean vuoden kokemus eläintenhoitotyöstä sekä pienten, että suurten eläinten osalta.

Minulle tärkeää on, että klinikalla käynti olisi mahdollisimman laadukas ja mukava kokemus niin lemmikille, kuin omistajallekin.

Vapaa-aikani kuluu tanssimisen, luonnossa liikkumisen ja omien eläinteni parissa. Kotoa löytyy monirotuinen Jekku, rottweiler Karo, maatiaiskissa Niilo, kreikankilpikonna Oona, shetlanninponi Ruusu ja suomenhevonen Milli.

Reetta Siivola

Klinikkaeläinhoitaja

Reetta tekee klinikalla lyhyitä sijaisuuksia tarpeen mukaan.

Olen kokenut klinikkaeläinhoitaja, jonka tavoitteena on luoda klinikkakäynnistä stressitön ja hyvä kokemus niin eläinystävälle, kuin heidän omistajilleenkin.

Erityisiä mielenkiinnon kohteita työssäni ovat laboratorio- ja leikkaussalityöskentely. Vapaa-aikani vietän mieluiten luonnossa koiran kanssa liikkuen ja metsästäen. Touhuissa mukana kulkee saksanpaimenkoira Kuti. 

Piia Salo

Klinikkaeläinhoitaja

Olen 2014 valmistunut klinikkaeläinhoitaja, mutta kokemusta klinikalla työskentelystä on vuodesta 2011 alkaen. Olen aiemmin asunut ja työskennellyt Tampereella 2022 maaliskuuhun saakka, jonka jälkeen muutin takaisin Rovaniemelle ja aloitin työskentelyn Rovaniemen eläinklinikalla.

Olen eläinrakas ja kotoa on löytynytkin jos jonkinlaista eläintä koirista kissoihin ja liskoista deguihin. Klinikkaeläinhoitajan työssä pidän erityisesti työn monipuolisuudesta ja vaihtelevuudesta. 


Neea Nurminen

Klinikkaeläinhoitaja

Neea on klinikan tehopakkaus. Hommat hoituvat hyvällä fiiliksellä. Neea ei epäröi tarttua uusiin haasteisiin. Viimeisin aluevaltaus on tähystystoimenpiteissä avustaminen ja laitteistojen huoltaminen.

Klinikkaeläinhoitaja

Tule osaksi meidän tiimiä?

Milja Fräki

Asiakaspalvelija

Milja on meidän asiakaspalvelun auringoinpaiste. Milja huolehtii siitä, että klinikan arki rullaa.

Mari Petäjäjärvi

Klinikkaeläinhoitajaopiskelija

Olen aikaisemmalta koulutukseltani sairaanhoitaja ja hevosenhoitaja. Opiskelen nyt töiden ohessa klinikkaeläinhoitajaksi.

Olen rauhallinen ja eläinrakas. Vapaa-aikani kuluu perheen kanssa ulkoillen ja urheillen. Kotoa löytyy saksanpaimenkoira Neno ja kissa Hemuli.

Eija Higgins

Hoitaja

Kävin eläintenhoitajan koulutuksen Teksasissa. Työkokemusta eläinklinikalla työskentelystä minulla on useampia vuosia.
Harrastan luonnossa samoilua ja lintubongausta. Kissat ovat erityisen lähellä sydäntäni.

Yksilöllistä ja laadukasta hoitoa eläinystävällesi

Rovaniemellä vuodesta 1989