Henkilökunta

Tutustu tiimiimme!

Sakki

Tässä ovat arjessa uurastavat sankarimme. Lyömätön tiimi. Yhteen olemme hitsautuneet erinäisten onnenpotkujen saattelemana.

Alisa Rauhala

Eläinlääkäri

Olen Alisa, toisen polven yrittäjä Rovaniemen eläinklinikalla. Intohimoni on hoitaa lemmikejä kokonaisvaltaisesti. Erityisenä mielenkiinnon kohteena eläinlääkinnässä minulla on suun terveydenhoito. Lisäksi kirurgia ja tähystystoimenpiteet ovat lähellä sydäntäni.

Rakastan kouluttautua. Viime vuoteen koulutuksia mahtui useamman työviikon edestä niin ulkomailla kuin kotimaassa. Halu oppia uutta on loputon.

Vapaa-ajalla luontoon livahtaminen on parasta sielun ruokaa. Kesällä oman pihan tomaattisato saa minut onnelliseksi.

Eläinlääkärinä toivon, että kohtaamiset olisivat mahdollisimman kiireettömiä ja stressittömiä potilaille.

Klinikan tiimi on työssään sydämellään mukana. Toivottavasti se huokuu myös sinulle.

Katri Heikkilä-Mustonen

Eläinlääkäri

Äitiysvapaalla 18.3.2021 alkaen.

Olen valmistunut Helsingin yliopistosta eläinlääketieteen lisensiaatiksi vuonna 2013. Eläinlääkärin työt aloitin vuotta aiemmin saatuani praktiikkaoikeudet vuonna 2012. Olen työskennellyt Rovaniemellä vuodesta 2014: ensin Rovaniemen kaupungilla ja sen jälkeen yksityisenä eläinlääkärinä.

Erityisenä mielenkiinnon kohteena eläinlääketieteessä minulla on pieneläinten iho- ja korvasairaudet ja niiden parissa olen myös jatkokouluttautunut. Olen suorittanut iho- ja korvasairauksiin keskittyvän kolmiosaisen eurooppalaisen jatkokoulutuskokonaisuuden (ESAVS Dermatology I-III) vuosina 2017-2019. Ylläpidän ammattitaitoani käymällä vuosittain koulutuksissa.

Perheeseeni kuuluu aviomiehen lisäksi puuhakas eräpuudeli (isovillakoira) sekä kaksi innokasta lyhytkarvaista saksanseisojaa.

Elisa Kokkoniemi

Eläinlääkäri

Olen Elisa, joulukuussa 2020 Rovaniemen eläinklinikan porukkaan liittynyt eläinlääkäri. Olen työskennellyt Rovaniemen alueella vuodesta 2016 lähtien. Työssäni sydäntäni lähellä on pyrkiä tekemään eläinlääkärikäynnistä mahdollisimman mukava ja kiireetön kokemus sekä lemmikille että omistajalle.


Erityisinä mielenkiinnon kohteinani ovat kirurgia sekä ultraäänitutkimukset. Säännöllinen kouluttautuminen kuuluu tämän työn luonteeseen ja seuraavaksi toiveenani olisikin päästä suorittamaan koulutuksia laajemmin diagnostisen ultraäänitutkimuksen sekä sisätautien osalta.


Olen kouluttautunut koirien ja kissojen hammashoitojen saralla (Fennovet Koirien ja kissojen hammashoito I ja II, hammassairauksien röntgendiagnostiikka). Akuuteissa hammasmurtumissa sekä hammasjuuripaiseiden hoidossa mukavinta on huomata eläimen voinnin parantuminen, kun vaurioitunut hammas on saatu poistettua.

Vapaa-aikaani vietän mielelläni liikunnan ja ulkoilun parissa, sekä omien hevosteni kanssa tallilla. Talvella minut löytää todennäköisesti hiihtoladulta, kesällä ämpäri kädessä marjametsältä. Elämääni kuuluu myös vanhempieni hoiviin jäänyt rakas kissani, Hertta, appivanhempien luona huomiota kaipaavat kaksi karjalankarhukoiraa. Tulen onnelliseksi myös, kun pääsen aika ajoin lehmien pariin.

Tervetuloa käynnille uudet ja vanhat asiakkaat!

Anni Takala

Eläinlääketieteen kandidaatti

Olen opiskellut eläinlääkäriksi Liettuan terveystieteiden yliopistossa, Kaunasissa. Valmistuin eläinlääkäriksi keväällä 2021. 

Sydäntäni lähellä ovat kaikki pieneläimet, mutta erityisesti eksoottiset eläimet kiinnostavat minua. 

Vapaa-aikani vietän mieluiten mökillä ja luonnossa liikkuen, kuten vaeltaen, metsästäen ja kalastaen. Mukana kulkevat kaksi koiraani, Suomenpystykorva Nilla sekä liettualainen rescue-koira Sora.

Jenny Kunnari

Klinikkaeläinhoitaja

Olen eläinrakas klinikkaeläintenhoitaja, jolla on usean vuoden kokemus eläintenhoitotyöstä sekä pienten, että suurten eläinten osalta.

Minulle tärkeää on, että klinikalla käynti olisi mahdollisimman laadukas ja mukava kokemus niin lemmikille, kuin omistajallekin.

Vapaa-aikani kuluu tanssimisen, luonnossa liikkumisen ja omien eläinteni parissa. Kotoa löytyy monirotuinen Jekku, rottweiler Karo, maatiaiskissa Niilo, kreikankilpikonna Oona, shetlanninponi Ruusu ja suomenhevonen Milli.

Reetta Siivola

Klinikkaeläinhoitaja

Olen kokenut klinikkaeläinhoitaja, jonka tavoitteena on luoda klinikkakäynnistä stressitön ja hyvä kokemus niin eläinystävälle, kuin heidän omistajilleenkin.

Erityisiä mielenkiinnon kohteita työssäni ovat laboratorio- ja leikkaussalityöskentely. Vapaa-aikani vietän mieluiten luonnossa koiran kanssa liikkuen ja metsästäen. Touhuissa mukana kulkee saksanpaimenkoira Kuti. 

Heli Kaikula

Hoitaja

Minulla on pitkä kokemus eläinalalla työskentelystä, eläinlääkärin vastaanotolla työskentelyä on takana myös useampi vuosi.

Olen erityisen kiinnostunut eläinten käyttäytymisestä, lajityypillisistä tarpeista ja siitä, miten eläimet kokevat meidän ihmisten maailmassa elämisen ilot ja haasteet.

Työssäni minulle on tärkeää vaikuttaa osaltani positiivisesti asiakkaan, sekä eläimen kuin myös ihmisen, kokemukseen vastaanottokäynnillä, pyrkimyksenä luoda mahdollisimman helppo ja mukava tapaaminen eläinlääkärin kanssa.

Oma aikani kuluu kahden koirani, Australiasta maahanmuuttaneen Sidin ja pikkuveljensä, lapinporokoira Kelmin kanssa luonnossa liikkuen. Elämääni kuuluu myös rakas viiden hevosen lauma. Hevoset eivät ole omiani, mutta näitä pitkäaikaisia ystäviäni käyn moikkailemassa aina tilaisuuden tullen. Harrastan lisäksi myös valokuvausta, käsitöitä ja kuvataiteita.

Yksilöllistä ja laadukasta hoitoa eläinystävällesi

Rovaniemellä vuodesta 1989